Homeatc-portalΣυνεχίζει την προετοιμασία της η Πάφος FC

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Πάφος FC

Στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επί αυστριακού εδάφους η Πάφος FC. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο δουλεύει αδιάκοπα προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο πριν από την έναρξη των επίσημών του υποχρεώσεων.

Η ημερομηνία «κλειδί» είναι προφανώς η 11η Ιουλίου, κατά την οποία η παφιακή ομάδα θα δώσει εκτός έδρας το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στη σουηδική Έλφσμποργκ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «γαλάζιων» θέλουν να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ιστορικό τους ταξίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πράττουν όλα τα απαραίτητα.

Ένα σημαντικότατο κομμάτι της προετοιμασίας είναι και οι φιλικοί αγώνες κατά τη διάρκειά της, οι οποίοι επιτρέπουν στον προπονητή και τους συνεργάτες του όχι μόνο να αξιολογήσουν την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας, αλλά και να εντοπίσουν πιθανές ελλείψεις.

Η παφιακή ομάδα έχει προγραμματίσει σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων, οι οποίες, ακριβώς, θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθειά της. Χθες μάλιστα έδωσε και τον δεύτερό της φιλικό αγώνα επί αυστριακού εδάφους απέναντι στην Ιλιρίγια Λουμπλιάνας, μέσα από τον οποίο εξήγαγε κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών, είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθούν κι άλλες κινήσεις πέραν αυτών που έγιναν ήδη. Οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν να αξιολογούν τους πιθανούς στόχους με σκοπό το όσο το δυνατό συντομότερο «κλείσιμο» του ρόστερ.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης