HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΜπήκαν στα βαθιά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ

Μπήκαν στα βαθιά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ μπήκαν από χθες στα βαθιά, αφού ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σερβία. Διπλές καθημερινές προπονήσεις πλέον για τους «γαλαζοκίτρινους» στο Ζλάτιμπορ, εκεί όπου θα μπουν οι βάσεις για την απαιτητική χρονιά που έρχεται. Οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο είναι ιδανικές και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή, Νταβίντ Γκαγιέχο, να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται. Είναι γνωστό ότι είναι προγραμματισμένα τρία φιλικά παιχνίδια στη Σερβία και το πρώτο θα είναι αύριο απέναντι στη Σπάρτακ Σουμπότικα, εκεί όπου θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσουν μετά τις αρκετά σκληρές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ο Ισπανός προπονητής κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Ζλάτιμπορ θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή και κυρίως τους νεαρούς. Στην αποστολή βρίσκονται αρκετοί παίκτες από την εφηβική ομάδα και θα περάσουν από το μικροσκόπιό του, ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Στο μέτωπο των μεταγραφών δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν, αφού φτάνουν στα γραφεία της ομάδας αρκετές προτάσεις με υποψήφιους παίκτες. Στο ΑΠΟΕΛ παραμένουν δύο κενές θέσεις στον κατάλογο α’ και θα καλυφθούν με επιθετικό και επιτελικό μέσο. Η ομάδα προγραμματισμού καθημερινά βλέπει όλες αυτές τις περιπτώσεις που έχει ενώπιόν της και αξιολογεί ποιοι παίκτες αποτελούν επιλογή. Με την απόκτηση του επιθετικού, Στέφαν Ντράζιτς, δεν προκύπτει λόγος βιασύνης για να πραγματοποιηθούν οι άλλες δύο μεταγραφές.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης