HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μεγάλη η αγωνία για το ποιος θα είναι ο επιθετικός

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη η αγωνία για το ποιος θα είναι ο επιθετικός

Ο Ελ Αραμπί όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι ο επιθετικός που ήθελαν όλοι στο ΑΠΟΕΛ να ενταχθεί στην ομάδα. Η περίπτωση του, έχει εγκαταλειφθεί, αλλά πάντα σε μόια μεταγραφική περίοδο, όλοι πρέπει να κρατούμε μικρό καλάθι. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα.

Όπως και να έχει όμως το ΑΠΟΕΛ σε δύο ημέρες θα αναχωρήσει για την Σερβία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επιθετικός δεν υπάρχει στην ομάδα και αυτό δυσκολεύει το έργο του Νταβίοντ Γκαγιέγο.

Παρόλο που υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προκύψει απάντηση από άλλους παίκτες που ήδη κρατάνε πρόταη στα χέρια τους, όσο δεν προκύπτει επίσημη ανακοίνωση, η αγωνία μεγαλώνει.

Είναι αλήθεια όμως ότι την χρονική στιγμή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο να αποσπάσει κάποιος υπογραφή ποιοτικού επιθετικού ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό και υπάρχει μέχρι στιγμής αφλογιστία.

Όμως δεν θα αργήσει όπως τονίζουν στο ΑΠΟΕΛ να εκδοθεί ανακοίνωση ώστε ο Ισπανός προπονητής, να μπορέσει να έχει μαζί του στην Σερβία τουλάχιστον ένα επιθετικό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης