HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΤο μακρά κοντά εγίναν για το ΑΠΟΕΛ...

Το μακρά κοντά εγίναν για το ΑΠΟΕΛ…

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας εδώ και λίγες μέρες και ο Νταβίντ Γκαγιέχο περιμένει τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης για να κλείσουν σημαντικές θέσεις στο ρόστερ. Ο Ισπανός τεχνικός ευελπιστεί ότι η ομάδα θα πάει «κομπλέ» στη Σερβία, για το βασικό στάδιο, προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος με φόντο το ξεκίνημα των υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζλάτιμπορ την ερχόμενη Πέμπτη.

Δύο είναι οι θέσεις για τις οποίες ο Ισπανός τεχνικός «καίγεται» να πληρωθούν και δη του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου.

Για την κορυφή της επίθεσης η περίπτωση Ελ Αραμπί παραμένει στο προσκήνιο με την προθεσμία που δόθηκε στον Μαροκινό να οδεύει προς το τέλος της. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις αρχές της βδομάδας και εάν δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε θα ενεργοποιήσουν το εναλλακτικό πλάνο με ποδοσφαιριστή που εισηγήθηκε ο προπονητής.

Όσον αφορά τον επιτελικό μέσο γίνονται επαφές με τους βασικούς υποψηφίους και εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα προκύψουν ευχάριστα νέα. Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο κ. Γκαγιέχο εξετάζει τον συμπατριώτη του Φραν Βιγιάλμπα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Χιχόν τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει, όμως, να σημειώσουμε πως είναι ένα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας… Κατά τ’ άλλα, οι πρωταθλητές θέλουν να αποκτήσουν άλλον ένα σέντερ φορ, ούτως ώστε να αυξηθούν οι επιλογές για μία νευραλγική θέση.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης