HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΠεριμένει τον επόμενο η Ομόνοια

Περιμένει τον επόμενο η Ομόνοια

Ο Ματέο Μάριτς είναι και επίσημα το τρίτο απόκτημα της Ομόνοιας. Ο 26χρονος Βόσνιος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένουν με αγωνία την επόμενη κίνηση, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με τον Μάριτς οι κοινοτικοί και ξένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι πλέον 14. Δεν υπολογίζεται ο Κασάμα, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις για λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει, ενώ χθες επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Φράνσον. Νοουμένου ότι θα κλείσει άμεσα και τέταρτη μεταγραφή θα παραμείνουν διαθέσιμες δύο θέσεις.

Η Ομόνοια άφησε ανοικτό παράθυρο για περαιτέρω κινήσεις στην πορεία της προετοιμασίας. Οι αποφάσεις που θα λάβουν οι Βάλντας Νταμπράσουσκας και Γιάννης Αναστασίου σχετίζονται και με το ενδεχόμενο περαιτέρω αποχωρήσεων. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν σενάρια για παραχώρηση του Μπάκιτς με δανεισμό, ενώ δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάλμε για τον Ουζόχο.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις περιλαμβάνουν και νεαρούς παίκτες για τον Κατάλογο Β, με το ενδεχόμενο απόκτησης του Κριστ Μακόσο με δανεισμό από τη Μόλενμπεκ να παραμένει στο προσκήνιο.

Ο κ. Νταμπράουσκας θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ θα έχει δύο συμπατριώτες του στο προπονητικό του επιτελείο. Ο Μάριους Σκιντέρις θα είναι βοηθός προπονητής μαζί με τον Μάριο Νικολάου, ενώ ο Γιουστίνας Γκασιούνας θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Λουγκρίδη στο δίδυμο προπονητών τερματοφυλάκων.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης