HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΠροκύπτουν συμφωνίες με παίκτες στην ΑΕΛ

Προκύπτουν συμφωνίες με παίκτες στην ΑΕΛ

Ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο προχωρά στην ΑΕΛ και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται καθημερινά σε συζητήσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση του ρόστερ. Πέραν των πρώτων τριών ανακοινώσεων με τους Ζαχαρίου, Μάμα και Φιλιώτη, η ομάδα της Λεμεσού έχει προχωρήσει σε συμφωνία και με δύο ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος που δεν έχουν ανακοινωθεί είναι γιατί οι συγκεκριμένες συμφωνίες έγιναν σε προφορικό επίπεδο. Εντός των ημερών αναμένεται να υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια, ώστε ο κόσμος της ομάδας να μάθει και τα ονόματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Απ’ εκεί και πέρα, η διοίκηση παρουσιάζεται ικανοποιημένη από την ανταπόκριση που υπάρχει από παλιούς προέδρους. Πρόσφατα ο πρόεδρος, Κώστας Κωνσταντίνου, δεξιώθηκε παλιούς προέδρους της ΑΕΛ και μάλιστα όλοι οι πρόεδροι τόνισαν ότι θα συνεισφέρουν στο βαθμό που μπορούν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα οικονομικής φύσεως από εδώ και πέρα.

Οι κύριοι Σοφοκλέους και Χριστοδουλίδης απουσίαζαν από το γεύμα, ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως η απουσία των δύο πρώην προέδρων ήταν δικαιολογημένη. Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, με τον Ντέγοεστ συμφωνήθηκε προφορικά να λάβει ένα ποσό και να αποχωρήσει, ενώ παραμένουν ακόμα ανοιχτά τα θέματα των Μαρς και Σρένιτς που δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης