HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ο διπλός στόχος στη μεταγραφική περίοδο

ΑΠΟΕΛ: Ο διπλός στόχος στη μεταγραφική περίοδο

Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε εδώ και καιρό να αναζητά ποδοσφαιριστές για την επίθεση, αφού είναι ένα κομμάτι το οποίο θέλει να κλείσει με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές η ομάδα της Λευκωσίας. Όπως τονίζεται από επίσημα χείλη, υπήρξαν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχόλησαν. Με κάποιους δεν προέκυψε συμφωνία λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων, ενώ σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να κάνει τις δικές του υπερβάσεις.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ποδοσφαιριστές με ποιότητα δεν βιάζονται να βρουν από τώρα ένα καλό συμβόλαιο και περιμένουν να περάσει λίγο ο χρόνος και να δουν πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα. Συνεπώς, ο πρώτος στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και θα επιδείξει υπομονή μέχρι να βρεθούν οι… εκλεκτοί.

Από κει και πέρα υπάρχει και ένας άλλος στόχος και έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’. Μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να μετρά τους ξένους παίκτες από τον κατάλογο Α’ και να πιστεύει ότι μόλις συμπληρωθεί θα ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε ενέργειες με στόχο να αποκτηθούν παίκτες καταλόγου Β’, αλλά πιστεύουν ότι μπορεί να βρει η ομάδα αρκετά καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι απλά θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Είναι κάτι το οποίο βλέπουμε ότι… ισχύει και στο ΑΠΟΕΛ καθώς μελετούν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Θυμίζουμε ότι πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις, στο ΑΠΟΕΛ θέλουν ένα γεμάτο (ποιοτικά) ρόστερ και λόγω της παρουσίας της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας περιόδου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης