HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Καρέ» με Βίτορ Μιρ

ΑΠΟΕΛ: «Καρέ» με Βίτορ Μιρ

Θέμα χρόνου θεωρείται η επισημοποίηση της τέταρτης μεταγραφής του ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος Βίτορ Μιρ, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και μία βδομάδα, προβάρει πλέον τα «γαλαζοκίτρινα». Δημοσιεύματα στη «χώρα του καφέ» αναφέρουν ότι η κυπριακή ομάδα συμφώνησε με την Κορίνθιανς για να αποκτήσει τον 20χρονο (21/6/2004) αριστερό οπισθοφύλακα. Σημειώνουν, επίσης, ότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στους «γαλαζοκίτρινους», με το σύλλογο της Βραζιλίας να διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του, ενώ το 70% θα το έχει το ΑΠΟΕΛ.

Ο Μιρ αξιολογήθηκε θετικά από τον Νταβίντ Γκαγιέχο και θεωρείται ιδανική επιλογή για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του επίσης Βραζιλιάνου Ζέφτε Βιτάλ, ο οποίος υπέγραψε στη Ρέιντζερς Γκασκόβης.

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, σύντομα οι πρωταθλητές θα συμπληρώσουν «καρέ» μεταγραφών, αφού απέκτησαν ήδη τους Σέρχιο Τεχέρα, Ευαγόρα Αντωνίου και Τσάβι Κιντίγια.

Σε λιγότερο από μία βδομάδα θα αρχίσει η προετοιμασία και ο Ισπανός τεχνικός εντείνει την προσπάθεια για τις επόμενες κινήσεις σε συνεργασία με τον Πρόδρομο Πετρίδη. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και επιτελικού μέσου, ενώ στην πορεία θα γίνουν και άλλες κινήσεις εκεί που θα κρίνει απαραίτητο ο κ. Γκαγιέχο.

Σήμερα η Συνέλευση

Στο μεταξύ, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ υπενθυμίζει στους μετόχους της ότι σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 (18:00) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Οι υφιστάμενοι διοικητικοί σύμβουλοι που έθεσαν υποψηφιότητα προς επανεκλογή και εκλέγονται αυτόματα, σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, είναι οι Πρόδρομος Πετρίδης, Γιώργος Σταμάτη και Χάρης Φωτίου.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι τα ακόλουθα: Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Έγκριση των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων για τo έτος που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2023. Έκθεση των ελεγκτών της εταιρείας. Διορισμός Ελεγκτών και εκλογή Διοικητικών Συμβούλων


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης