HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΕξελίσσεται αθόρυβα ο σχεδιασμός του Απόλλωνα

Εξελίσσεται αθόρυβα ο σχεδιασμός του Απόλλωνα

Απόλυτη σιωπή παρατηρείται στον Απόλλωνα εδώ και αρκετές μέρες, αφού το τελευταίο νέο που σχετίζεται με το σχεδιασμό της νέας περιόδου ήταν λύση της συνεργασίας με τον Αντρέι Αρτεάν στις 6 Ιουνίου. Με τον Ρουμάνο η λεμεσιανή ομάδα έκλεισε… 13άρι αποχωρήσεων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπεται συνέχεια.

Είναι προφανές ότι η Διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί την απόφασή της για γενικό «λίφτινγκ» του ρόστερ, αφού έκρινε πως έκλεισε ο κύκλος της περσινής ομάδας. Ο Νίκος Κίρζης είναι αποφασισμένος να επαναφέρει τους «γαλάζιους» σε πρωταγωνιστική πορεία και λαμβάνοντας υπόψιν τις δύο μέτριες σεζόν που προηγήθηκαν, προχωρά στο… παρασύνθημα.

Το ξήλωμα αφορά σε όλους τους τομείς, λαμβάνοντας υπόψιν ότι αποχώρησαν και αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα, η απόφαση για αλλαγή προπονητή λήφθηκε εδώ και καιρό, εξ ου και η συμφωνία με τον Αντριάν Γκούλα που θα επισημοποιηθεί μόλις βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα με τον Πάμπλο Ματσίν για συναινετικό «διαζύγιο».

Ο πρόεδρος ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι των διαπραγματεύσεων τόσο με τον Ισπανό τεχνικό όσο και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου, με βασική επιδίωξη να ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Την ίδια ώρα, ο Σλοβάκος προπονητής έχει ανοικτή… ακρόαση με τον Μάκη Παπαϊωάννου για τη στελέχωση της ομάδας. Οι πολλές αποχωρήσεις συνεπάγονται ανάλογες προσθήκες και προς το παρόν έκλεισαν μόνο δύο μεταγραφές (σ.σ. Βούρος, Σελεστίν). Εντούτοις οι διεργασίες προχώρησαν σε μεγάλο βαθμό και η διοίκηση ευελπιστεί πως οι ανακοινώσεις θα έρθουν μαζεμένες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης