HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Δυνατές... κινήσεις!

ΑΕΚ: Δυνατές… κινήσεις!

Μπήκε δυνατά στη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ, η οποία προχώρησε σε δύο μεταγράφες. Πρώτος ήταν ο Εκπολό και χθες οι “κιτρινοπράσινοι” ανακοίνωσαν τον 32χρονο τερματοφύλακα Ζλάταν Αλομέροβιτς. 

Πρόκειται για Σέρβο τερματοφύλακα με γερμανικό διαβατήριο, ο οποίος έχει ύψος 1 μέτρο και 87 εκατοστά. Με λίγα λόγια, ο κ. Ρόκα θέλησε να αντικαταστήσει τον Πίριτς που είχε ύψος 1.92 μ. με έναν άλλον τερματοφύλακα, ο οποίος θα είχε τα ίδια χαρακτηριστικά. Και φαίνεται πως όλα αυτά τα στοιχεία τα βρήκε στον Αλομέροβιτς.

Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό της Γιαγκελόνια, με την οποία φέτος πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Πολωνία. Το γεγονός ότι έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό και έχει πανηγυρίσει και πρωτάθλημα στην καριέρα του είναι στοιχεία που ικανοποιούν τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Αλομέροβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία έπαιξε κυρίως στις ρεζέρβες και ακολούθως πήγε στην Καϊζεσλάουτερν, με την οποία κατέγραψε μόνο μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε το… ταξίδι στην Πολωνία. Αρχικά υπερασπίστηκε την εστία της Κορόνα Κιέλτσε και στη συνέχεια έπαιξε για μία τετραετία στη Λέγκια Γκντασκ. Με την ομάδα της Γιαγκελόνια κατέγραψε 80 συμμετοχές τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι το οποίο δείχνει ότι είχε ρόλο βασικού. Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι από το δυναμικό της ΑΕΚ αποχώρησαν οι Πίριτς και Ερερίν. Το ερώτημα εάν θα αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας σε αυτή τη θέση παραμένει. Με δεδομένο ότι στο ρόστερ υπάρχουν οι Τούμπας και Παρασκευά, είναι λογικό να μην κινηθεί η ΑΕΚ σε διπλή ενίσχυση στον άσο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης