HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση: Ίσως να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

Ανόρθωση: Ίσως να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

Αέρας αισιοδοξίας πνέει πλέον στην Ανόρθωση, μετά τη νέα πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να χαρίσει όλες τις μετοχές, έναντι τιμήματος ενός ευρώ, αλλά και όλα τα χρωστούμενα που υπάρχουν στα βιβλία και τους λογαριασμούς της Ανόρθωσης. Όλα συνολικά ανέρχονται στα €8.200.000, σύμφωνα με τον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου πλέον θα συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση κατά την οποία θα τεθεί εκ νέου προς ψήφιση η νέα πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν παραμένει στάσιμος μέχρι να βρεθεί λύση στο διοικητικό κομμάτι. Ο χρόνος «τρέχει» και σίγουρα δεν αποτελεί πολυτέλεια για τη «Μεγάλη Κυρία». Προπονητής δεν υπάρχει, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί και σωρεία μεταγραφών για να μπορέσει η ομάδα της Αμμοχώστου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική του χρόνου.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και σίγουρα οι προκλήσεις της νέας σεζόν θα είναι τεράστιες για την Ανόρθωση. Ουσιαστικά, μετά και τις πάμπολλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα «χτιστεί» από την αρχή. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι τεράστια τόσο όσον αφορά το διοικητικό, όσο και το οικονομικό κομμάτι.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης