HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: «Διαζύγιο», τι δύσκολη λέξη...

Απόλλων: «Διαζύγιο», τι δύσκολη λέξη…

Ο τίτλος αποτυπώνει το σκηνικό που υπάρχει στη λεμεσιανή ομάδα σε σχέση με τις επόμενες αποχωρήσεις. Η Διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ήδη την ολοκλήρωση της συνεργασίας με μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, όμως το ξεκαθάρισμα του ρόστερ δεν τελείωσε.

Συν το ότι εκκρεμεί και η λύση της συνεργασίας με τον Πάμπλο Ματσίν, ούτως ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Αντριάν Γκούλα. Ο Σλοβάκος συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό των «γαλάζιων», σε συνεργασία με τον Μάκη Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Κίρζης ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι που αφορά τις διαπραγματεύσεις τόσο με τον Ισπανό προπονητή, όσο και με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνου. Ο λόγος για τους Πέρετζ, Κοστάκε και Κρμέντσικ, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2025.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον κ. Ματσίν με κομβικό σημείο σε όλες τις περιπτώσεις τις αποζημιώσεις που θα καταβάλει η εταιρεία για να αποχωρήσουν από το Κολόσσι. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θα χρειαστεί σεβαστό ποσό για να βρεθεί η φόρμουλα που θα οδηγήσει σε συναινετικά «διαζύγια» και ο πρόεδρος προσπαθεί να επιτύχει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες συμφωνίες από οικονομικής άποψης.

Οι απολαβές του Ισπανού είναι υψηλές, όπως και των ποδοσφαιριστών, με επακόλουθο να αποδεικνύονται «σκληροί» στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, αναμένεται ότι τα εν λόγω κεφάλαια θα κλείσουν σύντομα.

Κατά τ’ άλλα, είναι βέβαιο πως θα γίνουν πολλές προσθήκες με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προορίζονται για βασικοί αφού προκύπτουν ανάγκες σε όλες σχεδόν τις θέσεις.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης