HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤο είπε και το... έκανε!

Το είπε και το… έκανε!

Γράφει, ο Λοΐζος Μωυσέως

Οι δηλώσεις τις οποίες παραχώρησε πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είχαν προκαλέσει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον λόγω -κυρίως- των αλλαγών που προμήνυαν.

Επιπλέον, οι εν λόγω δηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν και σε μια χρονική συγκυρία δύσκολη για το ”τριφύλλι”, μετά και την απομάκρυνση του Γιέσπερ Γιάνσον. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπασταύρου είχε μιλήσει για μεγάλες αλλαγές στο οικοδόμημα των ”πρασίνων” κάποιες εκ των οποίων θα ήταν και εσωτερικές.

Και μια από αυτές επισημοποιήθηκε σήμερα και δεν είναι άλλη από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον κ. Σίμο Ταραπουλούζη, Επικεφαλής του Τμήματος Σκάουτινγκ.

Μετά από 5,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας λοιπόν στη προαναφερθείσα θέση, ο Σίμος Ταραπουλούζης αποτελεί και επίσημα παρελθόν και η ομάδα της Λευκωσίας θα βρεθεί σε μια νέα εποχή όσον αφορά στο τμήμα σκάουτινγκ.

Σημαντικές αλλαγές υπήρξαν και στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας με την έλευση των Βάλντας Νταμπράουσκας και Γιάννη Αναστασίου, ενώ όπως έγινε προφανές και την προηγούμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ήδη αποχώρησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπερ σημαίνει πως θα πραγματοποιηθούν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου ο Λιθουανός τεχνικός με τους συνεργάτες του να ”χτίσουν” τη νέα Ομόνοια στα πρότυπα τα οποία θέλουν.

Η επιτυχία του νέου αυτού εγχειρήματος ή της νέας αυτής εποχής στην ”βασίλισσα” δεν είναι εγγυημένη, όπως εγγυημένο δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει πως οι κινήσεις οι οποίες έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και πως ο Σταύρος Παπασταύρου κάνει πράξη πολλά από αυτά τα οποία είχε ότι θα κάνει.

 

 

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης