HomeΔΙΕΘΝΗΣτην Ντιναμό Βουκουρεστίου υποψιάζονται ότι παίκτης του έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του!

Στην Ντιναμό Βουκουρεστίου υποψιάζονται ότι παίκτης του έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει στη θέση του!

Στην Ντιναμό Βουκουρεστίου έχουν βάσιμες υποψίες ότι παίκτης τους έβαζε τον δίδυμο αδερφό του να παίζει αντι γι’ αυτόν!
ΟΈντγκαρ Ιέ που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη ρουμανική ομάδα, αλλά φαίνεται ότι δεν έπαιξε και πολύ με τη φανέλα της.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ στη χώρα, υπάρχει η υποψία ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια αγωνιζόταν στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο!

Ο 30χρονος Έντγκαρ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και κατόπιν πήγε σε Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ. Είναι αμυντικός, ενώ ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος και δεν θεωρείται τόσο ταλαντούχος έχοντας αγωνιστεί μέχρι τώρα σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και στην Πολωνία.

Οι υποψίες άρχισαν να δημιουργούνται ταν ο… Έντγκαρ παρουσίασε ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά. Ο «αυθεντικός» γνώριζε αρκετά τη γλώσσα για να επικοινωνήσει, ενώ ο δίδυμος αδερφός του συνεννοείτο μόνο στα πορτογαλικά ή στα ισπανικά.

Ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησής του, ο ίδιος αρνήθηκε να το δείξει.

Με την υπόθεση ασχολούνται οι αρχές και εξετάζουν όλα τα δεδομένα, με τα δύο αδέρφια να απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις αν αποδειχτεί πως εξαπάτησαν την ομάδα τους και το πρωτάθλημα.

Και εφόσον αποδειχθεί ότι δεν αγωνιζόταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Έντγκαρ Ιέ, αλλά ο Εντελίνο, η Ντιναμό απειλείται με κυρώσεις ακόμα και αν οι άνθρωποί της δεν γνώριζαν την απάτη.

Πηγή: sdna.gr


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης