HomeΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΠΑΟ: Έτοιμος να πάρει το εισιτήριο για το Final 4

ΠΑΟ: Έτοιμος να πάρει το εισιτήριο για το Final 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:15 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για μια θέση στο Final 4 της Ευρωλίγκα. Πρόκειται για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι ομάδες έχουν πετύχει από δύο νίκες και απόψε η νικήτρια θα πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου, όπου περιμένει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται και στην έδρα του. Όσον αφορά την προϊστορία, ο απολογισμός είναι 17 νίκες ο Παναθηναϊκός και 20 νίκες η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ της σειράς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σε αμφότερες περιπτώσεις αντέδρασε ισοφαρίζοντας. Έχασε στο πρώτο και στο τρίτο ματς και πήρε το δεύτερο και το τέταρτο. Τώρα, με τη δύναμη του κόσμου του να του προσφέρει μεγάλη ώθηση, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο Final 4 της Ευρωλίγκα για πρώτη φορά μετά το 2012. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος του από την αρχή της σεζόν διά στόματος του προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την άλλη πλευρά, έχοντας νικήσει ήδη μια φορά στο «ΟΑΚΑ» στα πλέι οφ αλλά και στην κανονική περίοδο, πηγαίνει στο αποψινό ματς με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Η ομάδα του Οντέντ Κάτας το περασμένο Σάββατο (4/5) και με το μυαλό στον Παναθηναϊκό έχασε με 82-76 από τη Χαποέλ Χολόν για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του αποψινού αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Ερνανγκόμεθ και σίγουρα αυτό αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον Αταμάν. Από τη δική της πλευρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει στο απόλυτο τους Μπάλντουιν και ΝτιΜπαρτολομέο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης