HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΚανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο...

Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο…

Ο λόγος προφανώς για την πορεία της επί εποχής Γιάννη Αναστασίου.

Οι ”πράσινοι” -με τις όποιες ελλείψεις και προβλήματα- κατάφεραν να έχουν μια πραγματικά πολύ καλή πορεία από την ημέρα που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Σαφώς, για την… προ – Αναστασίου εποχή ο κόσμος είχε παράπονα και μάλιστα δικαιολογημένα. Ο ίδιος ο κ. Παπασταύρου στην συνέντευξη που παραχώρησε προ μηνών σε δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο ότι έγιναν λάθη τα οποία θα αποφευχθούν στο μέλλον.

Οι ημέρες μετά την εν λόγω συνέντευξη, ουσιαστικά έδωσαν το ”έναυσμα” για μια νέα εποχή στην Ομόνοια και οι αλλαγές που ακολούθησαν (έλευση Αναστασίου, πρόσληψη Νταμπράουσκας) το επιβεβαίωσαν.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Αναστασίου με ένα ρόστερ το οποίο δεν ήταν δικής του επιλογής (και το οποίο πολλοί θεωρούσαν ως μη ποιοτικό) μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Μέχρι την Κυριακή το βράδυ και την ήττα από την ΑΕΚ, η Ομόνοια ήταν στο κόλπο του τίτλου ενώ βρίσκεται και για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου.

Δεδομένων των συνθηκών και των περιστάσεων, κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο ούτε από τον Γιάννη Αναστασίου αλλά ούτε και από τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους το συγκεκριμένο διάστημα…

Κεβεζές


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης