HomeΟΜΑΔΕΣΚαρμιώτισσα''Διπλό'' της Καρμιώτισσας επί της ΑΕΖ με ανατροπή και... πεντάρα

”Διπλό” της Καρμιώτισσας επί της ΑΕΖ με ανατροπή και… πεντάρα

Η Καρμιώτισσα επικράτησε με 5-2 εκτός έδρας της ΑΕΖ στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 10η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος για τον β’ όμιλο.

Στο 17ο λεπτό , η ΑΕΖ προηγήθηκε με το σουτ του Συφναίου ενώ στο 24ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με το εντός περιοχής πλασέ του Ματόνγκο.

Η Καρμιώτισσα, κατάφερε να μειώσει λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου και πιο συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό όταν ο Θεοδώρου με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μόλις στο 48′ Γκολ η Καρμιώτισσα κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Κατσαντώνης με απευθείας εκτέλεση φαουλ ”βρήκε δίχτυα” για το 2-2.

Στο 50ο λεπτό μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νεοφύτου, ωστόσο, ο Κατσαντώνης ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση ήταν άστοχος.

Η ομάδα των Πολεμιδιών κατάφερε εν τέλει να φέρει ”τούμπα” το παιχνίδι, όταν στο 60′ ο Θεοδώρου πήρε την μπάλα από πλάγια θέση, βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ ”νίκησε” τον Μιλοσάβλιεβιτς για την ανατροπή και το 3-2.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 4ο γκολ όταν στο 82′ ο Ρόσι με πλασέ (έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ουεσλάτι) έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2, διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Ουεσλάτι με φοβερό εκτός περιοχής σουτ.

Ταυτότητα αγώνα:

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Μιλοσάβλιεβιτς, Ιωσηφίδης (66′ Χαραλάμπους), Σλόγκαρ, Χριστοφή, Ρότσα-Σάντος, Βάλντι (55′ Χ. Αντωνίου), Ελευθερίου, Σιφναίος, Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπό (66′ Σαρφό).

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς (63′ Άντος), Μαλόνε, Ντούμπια (33′ Ρόσι), Νεοφύτου, Μιχαήλ (33′ Θεοδώρου, 75′ Ουεσλάτι), Παντελή, Τσουκαλάς, Αγγελή, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Ψύχας.

Σκόρερ: Σιφναίος 11′, Ματόνγκο 24′ / Θεοδώρου 41′, 66′ Κατσαντώνης 48′, Ρόσι 82′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος-Επιστροφή»

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Γιώργος

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης