HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΞανά στην... πρίζα λόγω Κυπέλλου ο Απόλλωνας

Ξανά στην… πρίζα λόγω Κυπέλλου ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας μπαίνει ξανά στην… πρίζα, αφού σε μια βδομάδα θα παίξει κυριολεκτικά όλη τη σεζόν στις δύο αναμετρήσεις με την Πάφος FC για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Για τον Πάμπλο Ματσίν και τους ποδοσφαιριστές του προέχει, φυσικά, το πρώτο ραντεβού, αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου ο στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι ξεκάθαρος. Θέλει, δηλαδή, αποτέλεσμα που θα της δίνει προβάδισμα στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου στο Στάδιο «Άλφα Μέγα».

Οι «γαλάζιοι» προσπάθησαν να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα μέσα από τα αδιάφορα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τα κατάφεραν σε ικανοποιητικό βαθμό, καθώς ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, είχε θετικά αποτελέσματα και μέσα από τη διαχείριση της τεχνικής ηγεσίας διασφαλίστηκε τόσο η εγρήγορση όσο και η καλή ψυχολογία.

Ο κ. Ματσίν θα κάνει στην τελευταία προπόνηση ασκήσεις επί χάρτου για το σχήμα που θα παρατάξει. Θεωρείται βέβαιο πως θα προβεί εκ νέου σε αλλαγές στην ενδεκάδα, με κύριο μέλημα να κάνει τις καλύτερες επιλογές βάσει της αξιολόγησης των παικτών στα προηγούμενα παιχνίδια.

Εντός της ημέρας θα διαφανεί κατά πόσο θα τεθούν στη διάθεσή του ο Σαγκάλ και ο Κρμέντσικ. Ο Χιλιανός περιφερειακός επιθετικός έλειψε τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Τσέχος αποχώρησε με τραυματισμό από τον αγώνα με τη Δόξα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης