HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Παραμένει... κοντά

Άρης: Παραμένει… κοντά

Η ήττα από την Πάφος FC για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ ήταν κάτι το οποίο προκάλεσε απογοήτευση στον Άρη. Ειδικά, μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς και το ότι η ομάδα της Λεμεσού είχε μια μέτρια προς κακή εμφάνιση στο εν λόγω παιχνίδι.

Στις πλείστες αναμετρήσεις στις οποίες η «ελαφρά ταξιαρχία» ηττήθηκε (οκτώ στο σύνολο από την αρχή της χρονιάς) δεν είχε και τόσο κακές εμφανίσεις, αφού είχε καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Ωστόσο, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αυτό δεν συνέβη και αυτό είναι που, κυρίως, προκάλεσε και την απογοήτευση.

Από κει και πέρα, όλα τα πιο πάνω ανήκουν στο παρελθόν για τον Άρη. Η ομάδα βλέπει μόνο μπροστά και επικεντρώνεται στη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων την οποία βλέπει με αισιοδοξία. Και αυτό διότι παρά την κακή συγκομιδή στη β’ φάση (μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες) βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι συνολικά αναμετρήσεις να απομένουν.

Επιπλέον, μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, κάτι το οποίο είναι μόνο προς όφελος της λεμεσιανής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει στη διάθεσή του αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκουραστεί τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Το διάστημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί επίσης και για σκληρή δουλειά σε αρκετούς τομείς (τόσο τακτικούς όσο και άλλους) προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη με την επανέναρξη.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης