HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Ευκαιρία για συμπεράσματα

Απόλλων: Ευκαιρία για συμπεράσματα

Πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένει σήμερα τον Απόλλωνα, καθώς θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Αθηνών στο στάδιο «Άλφα Μέγα». Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι που γίνεται με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους σε αυτό το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια ζωής και η ΑΕΚ 100.

Με δεδομένο ότι η ομάδα της Λεμεσού θέλει να κρατηθεί σε εγρήγορση ενόψει των αγώνων που θα γίνουν στο Κύπελλο, αποφασίστηκε να γίνει αυτός ο φιλικός αγώνας ώστε ο Πάμπλο Ματσίν να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική της ομάδας του. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξει να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, αλλά και πρόσωπα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Πάφο, στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola.

Από κει και πέρα, το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Η προπώληση έφτασε χθες τις 7.500 και αναμένεται ότι θα δούμε ένα παιχνίδι μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Τόσο οι φίλοι του Απόλλωνα, όσο και αυτοί της ΑΕΚ αναμένεται να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα, που δεν θα θυμίζει φιλικό παιχνίδι, αλλά ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα.

Η ΑΕΚ Αθηνών ήρθε χθες στην Κύπρο και πέραν των διεθνών ποδοσφαιριστών που απουσιάζουν (όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Απόλλωνα), έχει στην αποστολή της σπουδαία ονόματα ποδοσφαιριστών. O Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει διαθέσιμους για το σημερινό φιλικό τους Αθανασιάδη, Μάνταλο, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι απουσιάζουν με την εθνική τους ομάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης