HomeΟΜΑΔΕΣΚαρμιώτισσαΟι δηλώσεις προπονητών από το Καρμιώτισσα - ΑΕΖ

Οι δηλώσεις προπονητών από το Καρμιώτισσα – ΑΕΖ

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Χαραλάμπους:

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Σίγουρα επηρέασε η αποβολή, έπρεπε να προσαρμοστούμε και ο ένας βαθμός δεν έιναι άσχημος σε συνδυασμό και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα».

Για την απουσία του Κατσαντώνη: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης και όταν δεν τον έχεις χάνεις 17 γκολ (12 γκολ και 5 ασίστ). Το παράδοξο ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε ένα ματς που παίζαμε με 10 ενώ σε άλλα ματς δεχόμαστε πιο εύκολα».

“Δεν είναι εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου, έχω καλή σχέση με τους παίκτες και για αυτό δεν ήθελαν να φύγω όταν δεν πηγαίναμε καλά».

Σε ερώτηση αν θέλουν από τώρα τον Κατσαντώνη άλλες ομάδες στο ρόστερ τους και αν δημιουργήθηκε κάποιο προηγούμενο με την απουσία του από το σημερινό παιχνίδι, ο Κύπριος κόουτς απάντησε:

“Δεν μπορώ να πω κάτι είναι ένα εσωτερικό θέμα που απασχολεί την ομάδα. Ίσως η ομάδα με μια ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει”

Στέφοβιτς:

“Μπράβο και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι τους. Ήμασταν καλύτερη ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πετύχαμε ένα γκολ όμως πάλι τελείωσε 0-0. Αν δεν πετύχεις τέρμα δεν μπορείς να κερδίσεις”.

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης