HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι δηλώσεις των προπονητών από το Δόξα - Καρμιώτισσα

Οι δηλώσεις των προπονητών από το Δόξα – Καρμιώτισσα

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Χαραλάμπους:

“Δεν ήταν εύκολο, βρεθηκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Είχαμε την απαραίτητη ψυχραιμία, παρόλο που είχαμε αρκετές ευκαιρίες και στο α’ ημίχρονο. Τα καταφέραμε, συνεχίσαμε να έχουμε υπομονή, κάναμε επιθέσεις και δίκαια φτάσαμε στη νίκη, Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται δυνατοί όμως, είμαστε δυνατότεροι. Το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια νίκη απέναντι σε όλους και σε όλα. Την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας”.

Τι εννοείται νίκη ενάντια σε όλους και σε όλα;
“Δεν θέλω να επεκταθώ, μπορείτε να την ερμηνεύσετε όπως θέλετε”.

Πετράκης:

Σίγουρα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Η περισσότερη στεναχώρια δεν έρχεται τόσο από το ότι χάσαμε αλλά για το πόσο άδικο μπορεί να είναι αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι,  προηγηθήκαμε και δημιουργήσαμε ακόμη 1-2 ευκαιρίες για να προηγηθούμε στο Α’ ημίχρονο. Δυστυχώς στο Β’ ημίχρονο με κάποιο τρόπο καταφέραμε να δεχθούμε δύο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή μας.  Και στο 1-1 είχαμε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούμε ξανά.

Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια αυτός που θα πάρει τους βαθμούς είναι αυτός που θα καταφέρει να σκοράρει. Κάπως έτσι ήρθε για μας αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Από κει και πέρα πρέπει να δούμε για το πώς μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά που δημιουργήθηκε απ’ εδώ και πέρα”.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης