HomeΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΜε... συμπαίκτη τον κόσμο η Ανόρθωση

Με… συμπαίκτη τον κόσμο η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα (19:00) τον Άρη στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola και η πρόκριση αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο. Η προσφυγική ομάδα θα βρει απέναντί της μία ομάδα που αδυνατεί τα τελευταία έξι παιχνίδια να τον κερδίσει, καταγράφοντας μάλιστα πέντε ήττες. Αυτή τη φορά όμως όλοι θέλουν τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Θέλουν η ομάδα να «σπάσει» αυτήν την γκίνια και να πάρει αυτή το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. 

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων που τα λάθη απαγορεύονται (από τη στιγμή που είναι μονός ο αγώνας) και αυτό θα πρέπει να έχουν όλοι κατά νου. Η Ανόρθωση με τη βοήθεια του κόσμου της που αναμένεται να δώσει μαζικά το «παρών» του θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο της. Έτσι και αλλιώς διψά για διάκριση και αυτή μπορεί να έρθει μόνο μέσω του κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. 

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο Νταβίντ Γκαγιέχο έχει ενώπιόν του αρκετές απουσίες και πάλι. Γκερέρο, Γουαρίς, Κίκο και Αρτυματάς είναι εκτός αφού παραμένουν τραυματίες. Από κει και πέρα Κάργας και Κορέια είναι διαθέσιμοι και δεν αποκλείεται αμφότεροι να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα. Ο Μουσοντά προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης