Γκολ… made in Cyprus!

Αρκετοί Κύπριοι διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό, αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με τις ομάδες τους, ενώ κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να σκοράρουν.

Γκολ πέτυχαν οι Ιωάννης Πίττας, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Έκτωρ Κυπριανού και Σταύρος Γαβριήλ ενώ την πρώτη του συμμετοχή στο ολλανδικό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Λοϊζος Λοϊζου.

Αναλυτικά ο απολογισμός των διεθνών μας που παίζουν στο εξωτερικό είναι:

Αλεξάντερ Γκόγκιτς: Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Σεντ Μίρρεν η οποία έχασε με 1-0 από τη Λίβιγκστον για την Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας.

Ανδρέας Καρώ: Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του εκτός έδρας αγώνα της Μακάμπι Πέταχ Τίκβα με Χάποελ Μπερ Σεβά. Η ομάδα του πήρε ισοπαλία 1-1 για το πρωτάθλημα Ισραήλ.

Γρηγόρης Κάστανος: Μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό στην ήττα της Σαλερνιτάνα με 4-0 από την Ίντερ.

Έκτωρ Κυπριανού: Άνοιξε το σκορ για την Πίτερμπορο, όμως τελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 από την Μπλακπουλ σε αγώνα για τη League 1 Αγγλίας.

Ζοέλ Μολ: Ήταν βασικός στη νίκη της Σερβέτ με 2-1 επί της Λουγκάνο για το ελβετικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο.

Ιωάννης Πίττας: Πέτυχε το πρώτο τέρμα της ΑΪΚ Στοκχόλμης στη νίκη της με 3-1 επί της Όρεμπρο για το Κύπελλο Σουηδίας. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τη σουηδική ομάδα.

Κωνσταντίνος Λαϊφης: Αγωνίστηκε 90 λεπτά και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, της Σταντάρ Λιέγης στην ήττα με 2-1 από τη Βέστερλο για το βελγικό πρωτάθλημα.

Κώστας Πηλέας: Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται σήμερα με τον ΟΦΗ για τη Σούπερ Λιγκ.

Λοϊζος Λοϊζου: Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη Χέρενφεν αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 68ο λεπτό στην ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Μαρίνος Τζιωνής: Το πρωτάθλημα MLS στις ΗΠΑ, στο οποίο αγωνίζεται με την Κάνσας Σίτι, θα αρχίσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Νικόλας Ιωάννου: Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της Κόμο με την Παλέρμο για τη B’ Κατηγορία της Ιταλίας. Η Κόμο έχασε με 3-0.

Πιέρος Σωτηρίου: Το πρωτάθλημα Ιαπωνίας στο οποίο αγωνίζεται με την ομάδα της Χιροσίμα, θα αρχίσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Σταύρος Γαβριήλ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο Βέλγιο, για την Τσάλεντζερ Προ Λιγκ ανοίγοντας το σκορ στη νίκη της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 1-3 επί της Κλαμπ Μπρουζ NXT.

Στέλιος Ανδρέου: Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Σαρλερουά με τη Λέουβεν για το βελγικό πρωτάθλημα που έληξε ισόπαλος 0-0.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης