HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΧρειάζεται ν' αντιδράσει άμεσα

Χρειάζεται ν’ αντιδράσει άμεσα

Ο Άρης έχει ενώπιόν του σήμερα το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ και η νίκη αποτελεί και το μοναδικό ζητούμενο για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ την περασμένη Πέμπτη έφερε την ομάδα στη 2η θέση και σε καμία περίπτωση δεν θέλει η διαφορά από τους «γαλαζοκίτρινους» να μεγαλώσει. Γι’ αυτό σήμερα καλείται ν’ αντιδράσει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι εύκολο για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Μπορεί να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ΑΕΛ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης έχει εξασφαλισμένη τη νίκη. Αντίθετα, θα πρέπει όσοι κληθούν ν’ αγωνιστούν σήμερα να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να τα δώσουν όλα εντός γηπέδου.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει ενώπιόν του σημαντικές απουσίες τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστεί. Γιαγκό και Μπένγκστον θα απουσιάσουν, αφού έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Ο Σουμάνσκι, που επίσης συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Δεδομένα εκτός θα είναι ο Κάρολ Στρούσκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ίσως μείνει για αρκετό διάστημα εκτός. Ο Ουρόσεβιτς είναι αμφίβολος και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Με βάση τις απουσίες είναι δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης