HomeApp Push NotificationΆρης-Καρμιώτισσα 3-0 : Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να ανεβεί στην κορυφή

Άρης-Καρμιώτισσα 3-0 : Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να ανεβεί στην κορυφή

Ο Άρης επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας στο γήπεδο ‘’Άλφα Μέγα Αρένα’’ στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Άρης μπήκε στον αγώνα με το να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο και την ομάδα της Καρμιώτισσας να προσεγγίζει τον αγώνα με αντεπιθέσεις από κλεψίματα καθώς διαθέτουν την ταχύτητα στις κόντρα επιθέσεις.

Η μεγάλη ευκαιρία δεν άργησε να έρθει και αυτή ήρθε από την πλευρά των φιλοξενουμένων με τον Κατσαντώνη στο 19ο λεπτό να μπαίνει στην περιοχή να κάνει το πλάσε και την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη.

Η φιλοξενούμενη ομάδα συνέχισε να έχει θετική εικόνα σε σύγκριση με τον Άρη ο οποίος δεν παρουσίασε και την καλύτερη εικόνα στο πρώτο 40λεπτό. Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να ‘’ξυπνήσει’’ και αυτό φάνηκε με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 42ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Μοντνόρ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Άρης άλλαξε εικόνα, στο 47ο λεπτό ο Σάβο μετά από λάθος του Κοβάσεβιτς μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το 4ο σερί ματς όπου ο Σάβο σκοράρει για την ομάδα του Άρη.

Παρά το γεγονός πως ο Άρης βρήκε δίχτυα στην εξέλιξη δείχνει πως τα βρίσκει σκούρα στον ματς. Μαξιλαράκι δυο τερμάτων για τον Άρη καθώς στο 72ο λεπτό από σέντρα του Γιαγκό ο Κοκόριν με άψογη κεφαλιά κερδίζει τον Άντος και διαμορφώνει το 2-0. Το τελικό σκορ (3-0) του αγώνα διαμόρφωσε ο Καζού στο 80ο λεπτό με ωραίο πλασέ εντός περιοχής.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ (39′ Καζού), Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς (46′ Γκομίς), Στρούσκι, Μπράουν (46′ Κοκόριν), Μοντνόρ, Μπένγκτσον, Σάβο (66′ Σόκε).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Γκραντινάρου, Μαλόνε (70′ Αγγελή), Πάβλοβετς, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ουεσλάτι (70′ Χαραλάμπους), Ρόσι

Σκόρερ: Σάβο 48′, Κακόριν 72′, Καζού 80′  / –

Κίτρινες: Γιαγκό (3), Μπράουν, Βανά Άλβες / Βιολάρης

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Αλφαμέγα

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Γιώργος

Β’ Βοηθός: Τουμάζου Ανδρέας

4ος: Σολωμού Δημήτρης

VAR: Φραν Γιόβιτς (Κροατία)

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης