HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλωνας : Να μην χαθεί το τρένο της εξάδας

Απόλλωνας : Να μην χαθεί το τρένο της εξάδας

Το τρίποντο είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για τον Απόλλωνα στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη. Οι «γαλάζιοι» τρέχουν για να προλάβουν το… τρένο της εξάδας και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες επειδή είναι σε θέση κυνηγού. 

Από αγωνιστικής άποψης ο Πάμπλο Ματσίν καταστρώνει το πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει τον αγώνα βάσει και της αξιολόγησης του αντιπάλου. Στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού προστέθηκε και ο νεοαποκτηθείς Μουσάγκα Μπακένγκα, αφού έφτασε η «μπλε κάρτα» του και εγγράφηκε στην ΚΟΠ. Μάλιστα, ο Νορβηγός επιθετικός ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού είναι έτοιμος. Αυτό δεν ισχύει για τον Μπρούνο Σάντος, που προέρχεται από αποχή και θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. 

Όσον αφορά στους Χάμπο Κυριάκου και Πέρετζ, που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών, ο αρχηγός θα παίξει αύριο και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τη Δόξα, ενώ ο Ισραηλινός είναι εκτός αυτή την αγωνιστική και θα απουσιάσει στην επόμενη.  

Στο μεταξύ, η προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης επικεντρώνεται στην απόκτηση ανασταλτικού μέσου και ο κ. Ματσίν αξιολογεί τους βασικούς υποψηφίους για να κάνει την επιλογή του. Υπενθυμίζουμε ότι για να γίνουν προσθήκες πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές. Ο Χουσαΐν ελευθέρωσε μία θέση, ο Αμπντουραχίμι τέθηκε εκτός πλάνου, ενώ δημοσιεύματα φέρουν ως τρίτο τον Βάργκα. 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης