HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: Η επιστροφή των «μαύρων συννέφων»

Πάφος FC: Η επιστροφή των «μαύρων συννέφων»

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η Πάφος FC δεν διάγει και το καλύτερό της αγωνιστικό φεγγάρι. Το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρθέδο μετρά τρεις ήττες στις τελευταίες πέντε του αναμετρήσεις και όπως είναι λογικό η απόδοση αυτή της ομάδας έφερε… μαύρα σύννεφα.

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός είναι έκδηλα τόσο από τη διοίκηση της ομάδας όσο και γενικότερα. Αυτό φυσικά είναι απόλυτα λογικό και δικαιολογημένο, αφού οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα, έφεραν πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η τωρινή εικόνα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

Όπως είναι προφανές, ο προβληματισμός «αγγίζει» και τον Ισπανό προπονητή της ομάδας. Παρά το γεγονός αυτό, όπως όλα δείχνουν, για την ώρα δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο, τα πάντα είναι «ανοικτά» όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η λογική λέει πως αν δεν υπάρξει άμεσα αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας τότε θα τεθεί θέμα αντικατάστασής του.

Παρά την κακή πορεία όμως, στους τελευταίους αγώνες υπάρχει και ένα θετικό για την παφιακή ομάδα. Το ότι δεν έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και τη διεκδίκηση του τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, η Πάφος FC βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, όσους ακριβώς έχουν Άρης και Ομόνοια που βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς και αν η ομάδα ανακάμψει άμεσα τότε μπορεί να καλύψει τη διαφορά.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης