Η… μελέτη για τον επόμενο αγώνα της Ανόρθωση έχει ξεκινήσει. Ο Νταβίντ Γκαγιέχο προετοιμάζει τους παίκτες του για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ και ο στόχος της ομάδας της Αμμοχώστου είναι ξεκάθαρος. Η Ανόρθωση θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει το τρίποντο, το οποίο θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Επίσης, η νίκη είναι σημαντική ώστε η ομάδα να έχει τη σωστή αντίδραση μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.
Η τεχνική ηγεσία έχει να διαχειριστεί και σε αυτό το παιχνίδι αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Τεχέρα λόγω καρτών και Τιουνέ λόγω τραυματισμού. Αξιολογούνται καθημερινά οι περιπτώσεις των Κάργα και Ιωάννου, ενώ ο Αρτυματάς δεν αναμένεται να είναι αυτή τη βδομάδα στην αποστολή.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον κ. Γκαγιέχο έχει να κάνει με τον ανασταλτικό χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Ισπανός προπονητής ετοιμάζει το πλάνο του για να προχωρήσει στις κατάλληλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Για το θέμα Τσίκο αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να σταματήσει όλο αυτό το σκηνικό με τις… καθυστερημένες επιστροφές του παίκτη. Αναμένεται να προκύψει ανακοίνωση για το όλο θέμα.