HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΟι δηλώσεις από το ΓΣΠ

Οι δηλώσεις από το ΓΣΠ

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο κόουτς:

Κόσκελα:

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε σήμερα. Έχει καλύτερη ποιότητα και στα στημένα. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεχτήκαμε το 2ο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και μετά ήταν δύσκολο”.

“Χάνουμε από τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία από εμάς. Κέρδισε σήμερα η ομάδα με την καλύτερη ποιότητα. Πρέπει να βελτιωθούμε”.

Αυγουστή:

“Καλή χρονιά σε όλους. Έπρεπε να δείξουμε αντίδραση στη νέα χρονιά. Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Άρη. Κάναμε αλλαγές για τον αγώνα για να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα. Αυτό που μας χάλασε στο τέλος ήταν η περίπτωση με τον Αλιούμ και θα περιμένουμε να δούμε τον τραυματισμό του”. 

“Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να ηρεμίσουν  για αυτό έγιναν οι αλλαγές. Ελπίζουμε με τον Αλιούμ να μην είναι κάτι σοβαρό και να τον έχουμε μαζί μας”

“Το σκορ μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Ο Σεπέδο μας έδωσε αρκετά και θα τον στερηθούμε. Αξιολογούμε κάποιες περιπτώσεις. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Και αυτοί που αγωνίστηκαν σήμερα έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα”


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης