HomeΔΙΕΘΝΗΗ Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Αρκετή δράση περιλαμβάνει η σημερινή μέρα στα γήπεδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία.

Μία θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας διεκδικούν Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται στο «Άνφιλντ» στις 22:00 στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 20:00 την Αλμερία για τη 18η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι «μπλαουγκράνα» είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς και στο -9 από την πρωτοπόρο Ζιρόνα, ενώ είναι και στο -7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί στις 22:30 την 9η Λας Πάλμας, ενώ την ίδια ώρα η 14η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη 18η Θέλτα.

Μπουντεσλίγκα

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία, η πρωτοπόρος Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται σήμερα στις 21:30 την Μπόχουμ.

Η 2η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται την ίδια ώρα από τη Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί είναι στο -4 από την κορυφή, αλλά με αγώνα λιγότερο.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν και οι αγώνες Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ, Χάιντενχαϊμ – Φράιμπουργκ, ενώ στις 19:30 η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Κολωνία.

Γαλλία

Τέλος, στη Λιγκ 1 της Γαλλίας η πρωτοπόρος Παρί φιλοξενεί τη Μετς για τη 17η αγωνιστική στις 22:00. Την ίδια ώρα, θα γίνουν οι αγώνες Κλερμόν – Ρεν,  Λιόν – Ναντ, Μονπελιέ – Μαρσέιγ, Μπρεστ – Λοριάν, Νις Λανς, Ρεμς – Χάβρη, Στρασβούργο – Λιλ και Τουλούζ – Μονακό.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης