Πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι περιμένει την Καρμιώτισσα, η οποία θα φιλοξενήσει αύριο Δευτέρα (28/12) το ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», σε μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 17:00.
Ο Χρύσης Μιχαήλ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα είδε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Η Καρμιώτισσα δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 89′ και αυτή ήταν μια εξέλιξη που έφερε μεγάλη στεναχώρια. Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, ο στόχος είναι η νίκη, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.
Ο αντίπαλος ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και αυτό είναι κάτι το οποίο αναμένεται να τον επηρεάσει μέσα στο γήπεδο. Στην ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο, αναμένουν ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, ανεξάρτητα από τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ.
Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και από την αναμέτρηση της πρεμιέρας μεταξύ των δύο ομάδων, όταν η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ πήρε σπουδαίο βαθμό μέσα στο ΓΣΠ (2-2).
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Πέρες θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας αναμένεται να είναι οι Χατζηβασίλης και Χριστοφή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε έναν εκ των δύο στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο μπορεί να γίνει η εκτίμηση ότι θα είναι στην αποστολή.
