HomeSliderΠλησιάζουν νέες ανακοινώσεις στον Απόλλωνα

Πλησιάζουν νέες ανακοινώσεις στον Απόλλωνα

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου είναι ο Γεωργιανός Παπουνασβίλι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός, αλλά και ως ακραίος μέσος. Είναι ένας παίκτης στον οποίο ο Γιάννης Πετράκης στηρίζει πολλά για να γίνει η ομάδα του ακόμα καλύτερη.

Απ’ εκεί και πέρα αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στο δεξί φτερό της επίθεσης και η περίπτωση του Έλμπα Ρασχάνι ενδιαφέρει την ομάδα της Λεμεσού.

Δεν αποκλείεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις εντός της βδομάδας. Ακόμα κι αν δεν υλοποιηθεί η απόκτηση Ρασχάνι, θεωρείται δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα ψάξει άλλον ποδοσφαιριστή για αυτή τη θέση.

Όσον αφορά την άμυνα, είναι δεδομένο πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο, αλλά ο Σάλαϊ έδωσε σημαντικές λύσεις μέχρι τώρα. Εάν δεν έρθει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον Ούγγρο μέσο, τότε ο Απόλλωνας είναι πιθανόν να κινηθεί για άλλη θέση και να μην ψάξει για αριστερό ακραίο αμυντικό.

Ωστόσο, εάν φύγει ο Σάλαϊ, τότε οι «γαλάζιοι» θα αναζητήσουν και αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει κάποια πρόταση στα γραφεία της ομάδας για τον Σάλαϊ.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα, αφού ο προγραμματισμός θα διαφοροποιηθεί σε περίπτωση που αποχωρήσει ο νεαρός αμυντικός.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης