HomeSliderΟλοκληρώνεται ο προγραμματισμός - Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν

Ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός – Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν

Η Νέα Σαλαμίνα διανύει πολύ καλή περίοδο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν όλο το βάρος στην ενίσχυση κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι συμφωνίες με Σονί Μπουστιβάρ και Ντίλαν Ντουβεντρού, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές που απομένουν για να ολοκληρωθούν οι τέσσερις κινήσεις.

Η μια κίνηση αφορά το κέντρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα Β’ Κατηγορίας στη Γαλλία. Για τη συμφωνία με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα περισσότερα στοιχεία, ούτε σε επίπεδο πληροφοριών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Νέα Σαλαμίνα θέλει να γίνει πολύ καλύτερη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και έχει ως στόχο να ξεφύγει άμεσα από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τους «ερυθρόλευκους» αποχώρησαν ήδη δύο ποδοσφαιριστές, αφού το προηγούμενο διάστημα έλυσαν τη συνεργασία τους οι Ρολάντας Μπαραβίκας και Κρις Μόντες.

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Δόξα, η οποία θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου στο «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή». Ο Σάββας Δαμιανού θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο Παραλίμνι απέναντι στην Ένωση και να πάρουν άλλη μια σημαντική νίκη. Σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας αναμένεται να είναι ο Νίκο Βαρέλα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης