HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΚλέβει την παράσταση η Νέα Σαλαμίνα

Κλέβει την παράσταση η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά κοντά στην εξάδα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η προσφυγική ομάδα σχεδόν σε κάθε της αγώνα δίνει τη δική της μάχη. Οι τρεις ήττες στο πρωτάθλημα ήρθαν από Ομόνοια, Άρη και ΑΠΟΕΛ. Ήττες που κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν φυσιολογικές από τη στιγμή που τα παιχνίδια ήταν και εκτός έδρας. Ήττες από την περσινή πρωταθλήτρια, από την ομάδα που είναι στην κορυφή και από τους «πράσινους» που είναι ψηλά στη βαθμολογία. 

Η Νέα Σαλαμίνα φέτος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Με ποιοτικούς παίκτες που η παρουσία τους στο γήπεδο μεγαλώνει ως ομάδα τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Νάρσινγκ π.χ. είναι ο πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα. Έχει φτάσει ήδη τις πέντε. Άλλωστε γι’ αυτό αποκτήθηκε και ήταν έκπληξη μάλιστα από πολλούς όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του. 

Ο Ντορεγκαράι έχει φτάσει ήδη τα 7 τέρματα συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε πέρσι. Ο Ντιακιτέ, αν και αμυντικός, πέτυχε ήδη τέσσερα τέρματα. Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Σεργίου στα 23 του χρόνια είναι πιο ώριμος από ποτέ και προσφέρει τα μέγιστα. Ο Νικόλαος Μελίσσας κάτω από τα δοκάρια εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι εξαιρετικές του αποκρούσεις σε αρκετά παιχνίδια χάρισαν βαθμούς. Στο σύνολο όμως και οι υπόλοιποι παίκτες προσφέρουν. Δύσκολα θα εντοπιστεί ποδοσφαιριστής που δεν έχει προσφέρει. 

Το κυριότερο από όλα όμως είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Ο ένας δουλεύει για τον άλλο. Και αν παρακολουθήσει κάποιος προσεκτικά τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», θα το διαπιστώσει πολύ εύκολα. Η Νέα Σαλαμίνα μπορεί και έχει τα φόντα να βρίσκεται στην εξάδα όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ.   


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης