HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΑπόλλων: Φτου κι απ’ την αρχή για νέο σερί

Απόλλων: Φτου κι απ’ την αρχή για νέο σερί

Οι τρεις διαδοχικές ήττες ήταν πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα, όπως αποτυπώνεται και στη βαθμολογία, αφού βρέθηκε από την πρώτη θέση στην έκτη και στο -8 από την κορυφή. Μέσα σε δύο βδομάδες οι «γαλάζιοι» γκρέμισαν ό,τι έκτισαν με κόπο στις 8 πρώτες αγωνιστικές και μία είναι η οδός που οδηγεί στην ολική επαναφορά.

Με την επιστροφή στη δράση το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει νέο νικηφόρο σερί προκειμένου να επανέλθει με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου. Μπορεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος να περιλαμβάνει άλλο ένα ντέρμπι για τη λεμεσιανή ομάδα, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Στάδιο «ΆλφαΜέγα», όμως ακολουθεί πιο… βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου. Και για να μείνει σε τροχιά τίτλου, το ιδανικό σενάριο θα είναι να πάρει το απόλυτο των βαθμών. Μέχρι την επόμενη διακοπή για τις γιορτές ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Εθνικό (εκτός), τον Οθέλλο (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εντός) και την Καρμιώτισσα (εκτός). Λαμβάνοντας δε υπόψιν πως με το… καλημέρα του 2024 θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ, γίνεται αντιληπτό πως σε περίπτωση που πάρει το μάξιμουμ των βαθμών, θα αποκτήσει την απαραίτητη δυναμική για το πρώτο ντέρμπι του νέου χρόνου.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να αξιοποιήσει το διάλειμμα στις υποχρεώσεις της ομάδας για να βελτιώσει την ετοιμότητα βασικών μονάδων, ούτως ώστε να την επαναφέρει σε καλές και νικηφόρες εμφανίσεις. Έτσι, θα αυξηθούν οι επιλογές του, ενώ περιμένει και την επιστροφή κάποιων παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό για να «λυθούν» τα χέρια του.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης