HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΣύνθημα... ανασύνταξης στον Απόλλωνα

Σύνθημα… ανασύνταξης στον Απόλλωνα

Ανασύνταξη εδώ και τώρα. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Απόλλωνα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΛ στο στάδιο «Άλφα Μέγα». Ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες σε παιχνίδια ντέρμπι και κανείς δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Η ομάδα ήταν κακή στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και από εκεί που βρισκόταν στην κορυφή, πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και πέντε βαθμούς από την κορυφή. Η λεμεσιανή ομάδα πρέπει την Κυριακή να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο για να μη χαλάσει ό,τι έκτισε μέχρι στιγμής. 

Οι δύο ήττες έφεραν προβληματισμό και ανησυχία. Σε καμία περίπτωση όμως πανικό. Η ομάδα έτσι και αλλιώς μπαίνοντας στον δύσκολο δρόμο των ντέρμπι δεν είχε εξασφαλισμένες τις νίκες. Όμως εκείνο που ενόχλησε περισσότερο ήταν η κακή αγωνιστική παρουσία. Και όλα αυτά σε μία περίοδο όπου φαινόταν να έβρισκε τα αγωνιστικά της πατήματα. Όπως και να έχει όμως, όλοι πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να δουν μπροστά.

Παίκτες και προπονητής θα πρέπει να βρουν ξανά τη λύση και να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο. Την Κυριακή η νίκη επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του. Απών δεδομένα θα είναι και ο αρχηγός Χαράλαμπος Κυριάκου, που επίσης είναι τιμωρημένος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης