HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλων«Πονοκέφαλος» με ονοματεπώνυμο για τον Μιλόγεβιτς

«Πονοκέφαλος» με ονοματεπώνυμο για τον Μιλόγεβιτς

Ο Απόλλωνας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να «κτίσει» νέο νικηφόρο σερί μετά από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Η λεμεσιανή ομάδα έχει αποστολή με υψηλό βαθμό δυσκολίας στη 10η αγωνιστική, καθώς θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Σάββατο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι που εκ προοιμίου αποτελεί πρόκληση για τους «γαλάζιους», αφού παίζουν με μία εκ των ανταγωνιστών τους στην κούρσα του τίτλου, με σημείο αναφοράς την ανάγκη να δείξουν αντίδραση.

Η προετοιμασία μπήκε στην τελική ευθεία και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κατασταλάξει στις επιλογές του για την ενδεκάδα στις δύο προπονήσεις που απέμειναν.

Δύο απουσίες δημιουργούν ισάριθμους «πονοκέφαλους» στον Σέρβο τεχνικό. Πρόκειται για τους Νταρίκουα και Χάμπο Κυριάκου, που είναι τιμωρημένοι με την υποσημείωση πως αμφότεροι τυγχάνουν βασικές μονάδες με τον κ. Μιλόγεβιτς στον πάγκο. Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι ο Άγγλος αμυντικός δεν έχασε δευτερόλεπτο από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία ο νέος προπονητής, ενώ ο αρχηγός της ομάδας αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη και στην εκπνοή εκείνου με τη Δόξα (86’).

Συνεπώς ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει να καλύψει επάξια τα κενά, με πιθανό σενάριο τη χρησιμοποίηση του Φιλιώτη στο δεξί άκρο της άμυνας και του Ντανίλο Σπόλιαριτς στον άξονα. Στο απουσιολόγιο παραμένουν οι Σαγκάλ, Ψύχας, ενώ ο Κολ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης