Ο Άρης πήρε σπουδαίο τρίποντο χθες, φεύγοντας από μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τη νίκη.
Η λεμεσιανή ομάδα προηγήθηκε πολύ νωρίς στον αγώνα, στην συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση, αλλά στο τέλος βρήκε τον τρόπο να πετύχει και τρίτο τέρμα-έστω και με δόση τύχης- και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Η διακοπή στο πρωτάθλημα αναγκαία για την «ελαφρά ταξιαρχία» αφού ήταν εμφανές στον χθεσινό αγώνα ότι υπήρχε κόπωση σε αρκετούς παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι μέσα σε μία εβδομάδα ο Άρης είχε δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια με Απόλλωνα, Ρέιντζερς και χθες με την Ανόρθωση.
Τρία παιχνίδια υψηλών εντάσεων με πολύ γρήγορο ρυθμό, αλλά ο Άρης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα.
Να κερδίζει και μάλιστα με τον δικό του τρόπο. Με το δικό του στυλ παιχνιδιού, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος.

