HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Πάφος FC: «Στοίχημα» η συνέχεια

Πάφος FC: «Στοίχημα» η συνέχεια

Η Πάφος FC πραγματοποιεί μια πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα, η οποία, όπως είναι λογικό, προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας στις τάξεις της. Τόσο η γενικότερη αγωνιστική εικόνα της όσο και ότι μετά την πρώτη της ήττα κατάφερε να αντιδράσει και να επιστρέψει με εμφαντικό τρόπο στις νίκες είναι θετικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Επιπλέον, τα πιο πάνω γεγονότα επιβεβαιώνουν και οι… αριθμοί, αφού το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 συνολικά γκολ αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό.

Ωστόσο άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως όλα αυτά δεν προδικάζουν κάτι. Την ίδια περίοδο πέρσι η ομάδα της Πάφου ήταν στην κορυφή και είχε ανάλογα πολύ καλά στοιχεία και εμφανίσεις. Όμως στο τέλος δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει. Το ζήτημα λοιπόν είναι να υπάρξει συνέχεια και σταθερότητα στην εικόνα της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, η παφιακή ομάδα ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κανέ, Μελούσο και Μπρούνο, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Όσον αφορά στους δύο πρώτους, συνεχίζουν να δουλεύουν προκειμένου να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, ενώ όσον αφορά τον Μπρούνο, θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τον αγώνα μετά τη διακοπή απέναντι στην Ομόνοια.

Λοΐζος Μωυσέως


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης