HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΘέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Απόλλωνας

Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Απόλλωνας

Η νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη έδωσε μεγάλη χαρά στους φίλους του Απόλλωνα, αλλά τα οφέλη για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Φαίνεται ξεκάθαρα η βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι για τους «κυανόλευκους». Αυτό προέκυψε τόσο από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όσο και από τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ.

Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί στο ξεκίνημα της περιόδου να προέκυψαν κάποιες… απρόσμενες απώλειες, ωστόσο ο Απόλλωνας έδειξε ότι είναι ικανός να κυνηγήσει τους υψηλούς του στόχους και ήδη ξεκίνησε να αναπληρώνει το χαμένο έδαφος.

Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει μπροστά του αρκετό δρόμο να διανύσει και άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού τονίζουν ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια. Οι τελευταίες δύο νίκες με ΑΕΛ και Άρη έδωσαν την απαιτούμενη καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές, με την προσοχή να έχει στραφεί στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα. Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλουν να «κολλήσουν» τρίτη σερί νίκη και να οδηγηθούν στη διακοπή με τον καλύτερο τρόπο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης