HomeΟΜΑΔΕΣΝέα ΣαλαμίναΏρα για τρίποντο λένε στη Νέα Σαλαμίνα

Ώρα για τρίποντο λένε στη Νέα Σαλαμίνα

Το παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Vitex Αμμόχωστος-Επιστροφή» είναι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής. Ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά για τη Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Ούτε στα δεδομένα του αγώνα, αλλά κυρίως και στο στόχο των «ερυθρόλευκων».

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου θα αναζητήσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Είναι αυτά τα παιχνίδια που η ομάδα θέλει να τα κερδίζει, αφού διεξάγονται εντός έδρας και απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στον φετινό… μαραθώνιο.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας ευελπιστούν ότι η εμφάνιση της ομάδας θα θυμίσει τις περσινές πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα μέσα στο δικό της γήπεδο.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, πέραν του Τσελέα δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη απουσία από την αποστολή του αγώνα. Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θέλει να είναι απόλυτα προσεκτική στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τον Οφόρι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Πιθανότατα να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Κονατέ. Το νέο απόκτημα της ομάδας δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά πιθανότατα να βοηθήσει για μερικά λεπτά εάν τον χρειαστεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμμοχώστου.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης