HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μεταγραφές και ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ: Μεταγραφές και ντέρμπι

Είναι δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ θα κάνει 1-2 κινήσεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Το πλάνο το οποίο καθορίστηκε μεταξύ του Ρικάρντο Σα Πίντο και της διοίκησης είναι όπως ενισχυθεί η ομάδα στην επιθετική γραμμή με έναν παίκτη που θα παίζει στην κορυφή, καθώς και έναν ανασταλτικό μέσο.

Η πρόθεση είναι να αποκτηθούν παίκτες κάτω των 22 ετών για να μη χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στον κατάλογο α, αλλά σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα. Είναι αλήθεια πως προκύπτει το ερώτημα γιατί η ομάδα ψάχνει έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Αυτό που αναμένεται να διαφοροποιηθεί είναι η περίπτωση Πέτροβιτς. Ο Σέρβος έδειξε ικανός να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και στο κέντρο της άμυνας και υπάρχει απόφαση να μετακινηθεί εκεί σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποια αξιόλογη λύση στη μεσαία γραμμή. Όλα αυτά ανήκουν στη θεωρία και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις μεταγραφές που θα γίνουν, με δεδομένο ότι μετράμε αντίστροφα για το τέλος αυτής της περιόδου.

Πέρα από τις μεταγραφές, υπάρχει και το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα. Εκεί είναι επικεντρωμένη η σκέψη των παικτών της ομάδας. Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 20:30. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό πλην από αυτό της νίκης. Σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα θα πάρει ψυχολογικό ντοπάρισμα για να συνεχίσει ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης