HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΜόνο ένας δρόμος υπάρχει για το ΑΠΟΕΛ

Μόνο ένας δρόμος υπάρχει για το ΑΠΟΕΛ

Η βδομάδα που διανύουμε θα έχει αγωνιστική δράση, αφού το ερχόμενο Σάββατο 16/09 θα ξεκινήσει η 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Cyta. Το ΑΠΟΕΛ θα δώσει το δικό του παιχνίδι την Κυριακή στις 20:30 απέναντι στον Απόλλωνα και σύμφωνα με όσα έχουμε δει στις πρώτες αγωνιστικές, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τους «γαλαζοκίτρινους» εκτός από τη νίκη.

Μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκίνησε με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΖ, ωστόσο ακολούθησε η αναβολή του αγώνα με την Πάφο (θα γίνει ο αγώνας στις 27/09), ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Ο κόσμος δικαιολογημένα ανησυχεί για την πορεία που θα έχει η ομάδα, η οποία θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά δεν έχει πείσει με την έως τώρα πορεία της.

Η διάθεση αυτή μπορεί να αλλάξει μόνο εάν έρθουν οι καλές εμφανίσεις στη συνέχεια αλλά και τα θετικά αποτελέσματα. Ο αγώνας με την ομάδα της Λεμεσού είναι πολύ σημαντικός, αφού ενδεχόμενη επιτυχία θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε απέναντι στην Ομόνοια, ωστόσο ξεκάθαρα δεδομένα θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες αναφορικά με τις προθέσεις του προπονητή.

Ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει το στόχο της. Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλουν οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιήσουν ως… επιπλέον κίνητρο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης