HomeΒ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔόξαΔόξα: Προετοιμασία χωρίς τέσσερις παίκτες

Δόξα: Προετοιμασία χωρίς τέσσερις παίκτες

Η προετοιμασία της Δόξας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος διεξάγεται χωρίς την παρουσία τεσσάρων διεθνών παικτών. Ο λόγος για τους τερματοφύλακες Σισκόφσκι και Κυριάκου, για τον αμυντικό Μάριο Αντωνιάδη και για τον επιθετικό Κλεόφιλο.

Ο Κώστας Σακκάς που χθες γιόρτασε τα γενέθλιά του συνεχίζει να προετοιμάζει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του σε χαλαρούς ρυθμούς και αναμένεται πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί και χρόνος ξεκούρασης σε όσους παίκτες βρίσκονται καθημερινά στις προπονήσεις.

Η Δόξα δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα και θέλει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να ξεκινήσει να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα, έχασε στην πρεμιέρα από την ΑΕΛ εντός έδρας με 1-0, στη συνέχεια ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη με 2-1 και στην 3η αγωνιστική έχασε και πάλι στην έδρα της με 2-0 από την ΑΕΚ.

Είναι λογικό να μην υπάρχει κανείς στην ομάδα που να είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή, ωστόσο η Δόξα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στους τρεις αγώνες της και έχασε στις λεπτομέρειες. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ξεκινήσει άμεσα να μαζεύει βαθμούς. Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Κατωκοπιάς είναι με αντίπαλο την ΑΕΖ εντός έδρας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο 16/09 και θα ξεκινήσει στις 19:00.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης