HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΟι δύο έγνοιες του Αυγουστή

Οι δύο έγνοιες του Αυγουστή

Το «Ηλίας Πούλλος» άδειασε λόγω της απουσίας των 12 διεθνών της Ομόνοιας. Έτσι, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να ασχοληθεί με την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει περί τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, όταν επιστρέψουν οι διεθνείς. Ο Κύπριος τεχνικός προσπαθεί να αξιοποιήσει τη διακοπή προς όφελος της ομάδας και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το σημερινό φιλικό (19:00) με τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η γηπεδούχος ΜΕΑΠ καθόρισε την τιμή των εισιτηρίων σε 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα είναι δωρεάν.

Κύριο μέλημα του κ. Αυγουστή είναι να διατηρήσει σε εγρήγορση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να τους βελτιώσει, ούτως ώστε να αυξήσει τις επιλογές του για τη συνέχεια. Το παιχνίδι προσφέρεται για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Φράνσον, προκειμένου να αξιολογηθεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, είναι ευκαιρία να μείνουν «ζεστοί», ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και κάποιοι νεαροί.

Ένα άλλο κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό για το «τριφύλλι» είναι εκείνο των μεταγραφών. Ο κ. Αυγουστή έκανε τις εισηγήσεις του και ο Γιέσπερ Γιάνσον με τον Σίμο Ταραπουλούζη είναι σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιους στόχους, με στόχο να γίνουν 1-2 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ για να αποκτήσει περαιτέρω βάθος η ομάδα σε καίριες θέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Για την άλλη θέση που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης, τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες ποικίλουν. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο και περιφερειακό επιθετικό, όμως υπάρχει μία σημαντική παράμετρος. Χωρίς να υπολογίζεται ο παροπλισμένος Εράκοβιτς, οι κοινοτικοί και ξένοι στο ρόστερ είναι 15. Συνεπώς, υπάρχει δυνατότητα δύο κινήσεων για να καλυφθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός (17), με ορατό το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιων νεαρών για τον Κατάλογο Β.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης