HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΤο καλύτερο ξεκίνημα της δεκαετίας

Το καλύτερο ξεκίνημα της δεκαετίας

Το ξεκίνημα της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα είναι εκ των καλύτερων των τελευταίων δέκα χρόνων. Το αήττητο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές καταγράφηκε ξανά τις περιόδους 2019-2020 και 2014-2015.

Η Ομόνοια ποτέ την τελευταία δεκαετία δεν κατάφερε να πετύχει το απόλυτο. Οι «πράσινοι» πάντα τις προηγούμενες χρονιές εκτός από τις προαναφερόμενες κατέγραφαν ήττα ή ήττες στις τρεις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Η χρονιά λοιπόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το «τριφύλλι», σε σύγκριση πάντα με την τελευταία δεκαετία, παρ’ όλο που θα μπορούσε να αποφύγει την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα που ήταν και η μοναδική απώλεια βαθμών μέχρι στιγμής.

Η Ομόνοια αν μη τι άλλο στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ έδειξε πράγματα, τα οποία δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπήρχε πάθος και θέληση από τους παίκτες. Και αυτά τα δύο στοιχεία θα πρέπει να την συνοδεύουν και στα επόμενα της παιχνίδια. Η διακοπή στο πρωτάθλημα δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να πάρουν ανάσες ξεκούρασης -όσοι δεν αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες- και την ίδια ώρα να δοθεί χρόνος για να επιστρέψουν οι τραυματίες, αλλά και να προετοιμαστούν καλύτερα τα τελευταία αποκτήματα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης