HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑΕΚ: Απάντησε με τον καλύτερο τρόπο

ΑΕΚ: Απάντησε με τον καλύτερο τρόπο

Το ξεκίνημα για την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν δεν ήταν το αναμενόμενο τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Οι Λαρνακείς είχαν θέσει εξ αρχής τρεις στόχους: Είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τους δύο εγχώριους στόχους πλέον.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα της Λάρνακας έκανε αρχή με την ήττα από τον Άρη, ενώ τη 2η αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα δέχθηκε έντονη κριτική, αλλά απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές με τη νίκη 2-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ΑΕΚ, όπως και η ηρεμία. Δεν ήταν μόνο η νίκη που έφερε την ικανοποίηση, αλλά και η εμφάνιση. Όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Χοσέ Λουίς Όλτρα: «Επιτέλους, κερδίσαμε. Είναι η πρώτη φορά που δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν κάναμε λάθη και ήμασταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας».

Πλέον οι Λαρνακείς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς υπάρχει μικρή διακοπή ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ είναι με τον Οθέλλο Αθηένου στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα αναμένεται να έχει αυξημένες επιλογές στο παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηένου. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης