HomeΟΜΑΔΕΣΠάφος F.C.Έφταναν 45 λεπτά... κήρυγμα στην Πάφος FC

Έφταναν 45 λεπτά… κήρυγμα στην Πάφος FC

Ένα καλό ημίχρονο ήταν αρκετό στην Πάφος FC για να ζευγαρώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρθέδο παρουσιάστηκε διπρόσωπο στον αγώνα με την ΑΕΛ, όμως αυτό δεν είχε κόστος. Μετά από ένα μέτριο πρώτο 45λεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη ανέβασε… στροφές και έκανε την ολική ανατροπή με επιβλητική εμφάνιση. Το γρήγορο τέρμα του Μποτσκάι (51’) έδωσε ώθηση στην παφιακή ομάδα, που πίεσε έντονα και «κλείδωσε» το τρίποντο με τα γκολ των Ζάιρο, Ναμ.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας στο 2ο ημίχρονο έδειξε τις μεγάλες της δυνατότητες και προκάλεσε ικανοποίηση, αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια, με τους στόχους να είναι πρωταγωνιστικοί.

Ο Ισπανός τεχνικός απέδωσε το «χλωμό» ξεκίνημα της ομάδας στο γεγονός ότι έμεινε σε απραξία λόγω της αναβολής του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και χρειαζόταν χρόνο για να βρει ρυθμό. Στις τοποθετήσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, επίσης, ότι στο δεύτερο μέρος αξιοποιήθηκε περισσότερο η ικανότητα του Ζάιρο μέσα στην περιοχή και μαζί με κάποιες άλλες διορθωτικές κινήσεις η ομάδα βελτιώθηκε και έφτασε στην επιτυχία.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θεωρείται καλή για την ομάδα, αφού δεν της επιτρέπει να βρει ρυθμό, όμως ο κ. Καρθέδο θα την αξιοποιήσει προκειμένου να περιορίσει τις αδυναμίες που εντόπισε σε συγκεκριμένους τομείς. Με την επιστροφή στη δράση την περιμένει το πρώτο γερό τεστ, με αντίπαλο τον πρωταθλητή Άρη εκτός έδρας και στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη για να διεκδικήσει τη νίκη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης