HomeΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΙδού η Ρόδος, Ομόνοια...

Ιδού η Ρόδος, Ομόνοια…

Να περάσει από τη θεωρία στην πράξη για να δείξει αντίδραση

 

Η Ομόνοια θέλει να δείξει αντίδραση και να δείξει χαρακτήρα ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει, μετά από τις αμφιβολίες που προέκυψαν λόγω της «γκέλας» κόντρα στην Καρμιώτισσα. Και το πρόγραμμα τα έφερε έτσι που έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει από τη θεωρία στην πράξη αφού σήμερα (21:00, PrimeTel1 HD) αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ, σε ένα ντέρμπι που δεν χρειάζεται συστάσεις…

Απέναντι στον επίσης λαβωμένο «αιώνιο αντίπαλο» το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει ως μόνο στόχο το τρίποντο με εμφάνιση που θα δημιουργήσει προοπτική και δυναμική. Ως τυπικά γηπεδούχοι, οι «πράσινοι» θα έχουν και την έντονη στήριξη των οπαδών τους στην προσπάθεια να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πάνε πιο ήρεμοι στη διακοπή.

Ο Κύπριος τεχνικός παρακολούθησε την περασμένη Πέμπτη τους «γαλαζοκίτρινους» και κατέστρωσε το πλάνο που θα παρατάξει για να χτυπήσει το παιχνίδι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο κ. Αυγουστή θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, με βασική επιδίωξη να περιορίσει τις αδυναμίες κυρίως στην αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού». Φυσιολογικά προκύπτουν διλήμματα όσον αφορά τις επιλογές του για κάποιες θέσεις και τα σενάρια για την ενδεκάδα είναι παρακινδυνευμένα.

Αρχίζοντας από τα μετόπισθεν οι μόνοι σίγουροι είναι ο Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια και ο Μάθιους στο δεξί άκρο. Λέτσιακς και Μαρκίνιος έχουν ίσες πιθανότητες για το αριστερό άκρο, ενώ ο Λανγκ είναι πιθανό να σπάσει το δίδυμο Κουλιμπαλί – Μίλετιτς στις θέσεις των στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή Μπασιρού και Μπεζούς έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν ως βασικοί, με τους Κούσουλο, Κασάμα, Χαραλάμπους να διεκδικούν μία θέση.

Λοΐζου και Σίμιτς είναι οι μνηστήρες για τη δεξιά πτέρυγα, με τον Σεμέδο στην αριστερή, με τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» του προπονητή της Ομόνοιας να αφορά την κορυφή της επίθεσης. Θα προτιμήσει τον έμπειρο και ποιοτικό Ανσαριφάρντ ή τον ενθουσιασμό του Κακουλλή, ο οποίος αντικατέστησε τον Ιρανό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και σημείωσε τέσσερα τέρματα; Αυτή κι αν είναι σπαζοκεφαλιά…

Είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Φράνσον, Προκοπίου, ενώ δεν υπολογίζονται οι Παναγιώτου, Ψάλτης.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης